faalangst en dyslexie

faalangsttrainingen

Faalangst op rijexamens komt regelmatig voor. Voel je je extreem nerveus, heb je angst om de controle te verliezen of blokkeer je volledig bij de gedachte aan rijlessen en/of een rijexamen? Jij bent niet de enige! Wij kunnen je helpen met speciale faalangsttrainingen. Daarvoor zijn wij getraind en gecertificeerd zodat je les krijgt in een veilige en vertrouwde sfeer en controle hebt. Een andere optie is, bij CBR een faalangstexamen aanvragen. Neem alvast een kijkje hoe zo’n faalangstexamen gaat of neem een kijkje van onze tarieven.

dyslexiebegeleiding

Leren autorijden en uiteindelijk je rijbewijs halen met dyslexie is goed mogelijk met speciale begeleiding. Indien je last hebt van dyslexie, dan heb je moeite om de woorden op de juiste manier en snel te lezen en tegelijkertijd te begrijpen. Het kan voor jou heel lastig zijn om vaardigheden te automatiseren en als vanzelf uit te voeren. Wij zijn hier gespecialiseerd in en kunnen je extra begeleiden om je rijopleiding te voltooien en je te helpen aan het rijbewijs. Autorijschool Dutch Driving biedt onder andere voor personen met dyslexie extra begeleiding in het leren van de theorie. Je krijgt extra les in de verkeersregels en -tekens in het algemeen. Elke cursus eindigt met een proefexamen om te toetsen wat je geleerd hebt. Vooral voor mensen met dyslexie of andere hindernissen kan het verstandig zijn om gebruik te maken van deze vorm van begeleiding.
De theorieles van autorijschool Dutch Driving vergroot jouw kans van slagen aanzienlijk. Onder speciale begeleiding van onze rustige en geduldige instructeurs zorgen we ervoor dat je toch je rijbewijs kunt halen. Wij slepen alle leerlingen er doorheen!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!
9.3

Hele fijne rijinstructieze

Ik heb half jaar gezeten bij Dutch Driving en heb veel lessen gehad van Ilham, zeker een fijne sfeer en [...]
- Haarlem
246 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

onze service

hulp en begeleiding

faalangst en dyslexietrainingen

gecertificeerde instructeurs

veilig en vertrouwde omgeving

extra begeleiding bij theorielessen

Behalve faalangst en dyslexie begeleiding biedt Dutch Driving ook ADHD en autisme begeleiding.

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

Pin It on Pinterest