starten met rijlessen

We maken bij de rijschool een afspraak met je voor een proefles. Tijdens de proefles bepalen we gezamenlijk jouw instapniveau. Hoe doen we dit? We oefenen de basisvaardigheden zoals het sturen, gas geven, remmen en schakelen. We doen dit altijd in een rustige omgeving zodat we niemand hinderen en wij ook zo min mogelijk gehinderd kunnen worden. Zo zorgen we er ook meteen voor dat de spanning minder is. Uiteraard proberen we als het kan ook de gewone weg op te gaan. Tijdens de proefles van ongeveer 50-60 minuten krijgt de  instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze proefles krijg je een advies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee lessen achter elkaar rijden of liever meer? Rijd je graag overdag of liever in de avond?

Heb je last van spanning of heb je faalangst?

Het gebied waar we de proefles doen is dus altijd in een rustige omgeving. Daarnaast ben je in goede handen bij onze ervaren en ook faalangst-getrainde instructeurs. Ben je een doorstromer die al wat ervaring heeft, dan gaan we uiteraard ook de weg op om te kijken wat je allemaal al kan. Na de proefles gaan we samen met jou bepalen hoe we het traject gaan voortzetten en krijg je natuurlijk ook deskundig advies van één van onze ervaren instructeurs. Tot gauw op de motor!

Meer informatie?

De kosten van een losse proefles bedragen € 40 (inclusief btw). Wil je graag meer informatie over de proefles of over onze rijlessen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085 1303817  of 06 52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Tot gauw bij Dutch Driving!

 

Pin It on Pinterest