Rijlessen actie bij Dutch Driving!

Rijlessen actie bij Dutch Driving!

Autorijschool Dutch Driving heeft een tijdelijke rijlessen actie in de aanbieding! Profiteer hiervan en maak gebruik van deze eenmalige rijschool actie!

  • 25 rijlessen, met praktijkexamen, nu tijdelijk voor € 999,-

Interesse in onze actie? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@autorijschooldutchdriving.nl of bel naar 023-5830238 of 06-52476542. Wij helpen je dan graag verder!

Onze rijlessen

Wanneer je kiest voor rijlessen van Dutch Driving, dan weet je zeker dat je kiest voor rijlessen van hoge kwaliteit, die op een zo flexibel mogelijke manier zijn ingestoken. Dutch Driving werkt met een groep van zeer ervaren instructeurs, die al jarenlang actief zijn als rijinstructeur. Onze instructeurs houden jouw voortgang in de auto goed bij en maken hierbij gebruik van instructiekaarten, die na elke rijles worden ingevuld. Op deze manier is het voor ons en jouzelf altijd duidelijk op welk niveau je je bevindt. Tot slot werken wij met scherpe tarieven, waardoor onze rijlessen voor iedereen betaalbaar zijn. En met onze speciale rijlessen actie zijn onze rijlessen nu nog scherper geprijsd!

Waarom Dutch Driving?

  • Actief in veel steden
  • Erkende rijschool
  • Flexibele tijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Gespreid betalen mogelijk

Kom rijden bij Autorijschool Dutch Driving!

Ben je op zoek naar autorijlessen in Haarlem, Lelystad, Almere, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Dordrecht? Profiteer dan nu van onze actie en neem contact met ons op. Je kunt ons ook mailen (info@autorijschooldutchdriving.nl) of bellen (023-5830238 of 06-52476542). Staat je regio er niet bij? Neem ook dan contact met ons op, want we zijn druk bezig om uit te breiden naar andere regio’s!

Pin It on Pinterest