Theoriecursus actie bij Dutch Driving!

 

Theoriecursus actie bij Dutch Driving!

Autorijschool Dutch Driving heeft een tijdelijke theoriecursus actie in de aanbieding! Profiteer van deze actie en maak gebruik van:

  • Een theoriecursus voor één persoon, nu tijdelijk voor € 125,-
  • Een theoriecursus voor twee personen, nu tijdelijk voor € 200,- (= € 100,- per persoon)

Interesse in onze theoriecursus actie? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@autorijschooldutchdriving.nl of bel naar 023-5830238 of 06-52476542. Je kunt je ook direct inschrijven. Wij helpen je graag met het behalen van je theorie-examen!

Hoe gaan wij te werk?

Bij Dutch Driving laten wij onze cursisten geen plaatjes leren, maar leren wij ze echt de inhoud van het boek. Door een speciaal samengesteld theorieprogramma te gebruiken, maken wij het voor cursisten een stuk eenvoudiger om de stof te begrijpen. Daarnaast hebben wij ervaren en geduldige theorieleraren, die een belangrijk aandeel hebben in onze theoriecursussen.

Door onze aanpak is het slagingspercentage van onze theoriecursus 90%. Dit betekent dat 9 van de 10 cursisten in 1 keer slaagt bij Dutch Driving. Hiermee ligt het slagingspercentage bij Dutch Driving een stuk hoger dan het landelijke gemiddelde. Omdat ons slagingspercentage zo hoog ligt en wij overtuigd zijn van onze cursus, durven wij ook een slagingsgarantie te geven.

Verschillende theoriecursussen

Dutch Driving biedt 2 soorten theoriecursussen aan. Je kunt bij ons terecht voor een theoriecursus in 1 dag, maar ook voor een theoriecursus in 2 dagen. Het verschil met de theoriecursus in 1 dag is dat je bij de theoriecursus in 2 dagen de mogelijkheid krijgt om de geleerde stof uit de eerste dag nog een keer te herhalen. Het grote voordeel van beide theoriecursussen is dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, omdat we alleen met kleine groepen (0 – 15 personen) werken.

Meer informatie over onze theoriecursus of over het theorie-examen?

Kijk voor meer informatie over onze theoriecursussen op de theoriecursus-pagina. Je kunt ook contact met ons opnemen via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (023-5830238 of 06-52476542) of door het contactformulier in te vullen, zodat we je terug kunnen bellen. Je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving![:]

Pin It on Pinterest