Rijles volgen

Wil je graag rijlessen volgen in jouw buurt? Meld je dan aan bij rijschool Dutch Driving. Wij vinden persoonlijke aandacht van de instructeur voor de leerling heel belangrijk en hechten grote waarden aan het creëren van een goede band tussen de leerling en de instructeur. Dan is het een goede keuze om rijlessen te volgen bij Dutch Driving. Met een ruim aanbod van rijinstructeurs door heel Nederland is de kans groot dat jij bij jou in de buurt snel kan starten met het volgen van rijlessen. Boek direct online een rijlespakket met een aantrekkelijke korting. Of boek een gratis proefles.

Heb je interesse en ben je minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan voor onze voordelige rijlespakketten!

Bekijk de tarieven hier.

WIL JE SNEL MET EEN RIJLES BEGINNEN? DAT GAAT ALS VOLGT IN ZIJN WERK:

  • Stap 1: Kies het pakket dat bij je past via onze pakketten.
  • Stap 2: Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, kijken we welke rijinstructeur van ons bij jou in de buurt ligt.
  • Stap 3: Onze instructeur ontvangt jouw gegevens en neemt binnenkort contact met je op om je eerste rijlessen af te spreken.

OF WIL JE EERST EEN PROEFLES?

Ook dat kan! Meld je dan hier aan.

Een rijles bij Dutch Driving duurt 50 minuten. De meeste leerlingen nemen twee lesuren (100 minuten) achter elkaar, zodat ze extra snel kunnen leren! Bij Dutch Driving rijd je altijd op goed onderhouden motoren. Jouw instructeur heeft een instructiekaart zodat jouw vorderingen hierop kunnen worden bijgehouden. Zo kun je gemotiveerd toewerken naar het praktijkexamen of een tussentijdse toets.

Inschrijven proefles

Pin It on Pinterest