Auto Theorie halen

Je wilt nu je auto theorie halen, maar weet niet precies hoe dat werkt?  De meeste kandidaten doen een theoriecursus. Waarom theorieles bij Dutch Driving? Daarvoor hebben we een heel simpel antwoord. Het slagingspercentage met een theoriecursus is gemiddeld 70% en bij leerlingen die thuis leren is het gemiddelde 30% (in Nederland). Het slagingspercentage van onze theoriecursus is 90%. Dit betekent dat 9 van de 10 cursisten in 1 keer slagen bij theorieschool Dutch driving.

Bij Dutch Driving laten wij onze cursisten geen plaatjes leren, maar echt de inhoud van het boek. Dat doen we met een speciaal samengesteld theorieprogramma, dat het voor de cursisten een stuk eenvoudiger maakt om de stof te begrijpen. Ook hebben onze ervaren en geduldige theorieleraren hier een groot aandeel in. Omdat wij overtuigd zijn van onze cursus, durven we ook een slagingsgarantie te geven! De auto theoriecursus wordt wekelijks gegeven op onze locatie in Haarlem (kom je uit een andere regio, informeer dan of het ook bij jou in de regio kan). De cursus bestaat uit 2 delen, of je kan kiezen voor theorie in 1 dag. Faalangst of dyslexie? Dan is deze auto theoriecursus voor dyslexie- en faalangst-leerlingen bij Dutch Driving het beste wat je kan krijgen, omdat onze docenten hiervoor getraind zijn.

Theorie in 1 dag (ook met faalangst en/of dyslexie)

Theorie in 1 dag? Dan heb je bijvoorbeeld maandag theorieles van 08:00 – 14:30 en aansluitend meteen het theorie-examen. Tijdens de cursus ontvang je alle informatie omtrent het examen.  Moet je jezelf voorbereiden voor de cursus? Je leert bij ons alles, maar het is handig om alvast de borden door te nemen. Die informatie krijg je ook van ons door.

Theorie in 2 dagen

  • De 1e cursusdag: les van 10:00 – 18.00 (kan soms uitlopen).
  • 2e cursusdag/examendag start vaak om 08:00 en duurt meestal 3,5 uur. Hier doen we herhaling van de 1e dag en behandelen we voornamelijk het onderdeel gevaarherkenning. Er is uiteraard ook tijd voor de laatste vragen. Hierna gaan we gezamenlijk naar het CBR of er wordt bij het CBR afgesproken. Het hangt er een beetje vanaf wat de wens is van de cursisten. Na het examen kan je mee naar kantoor of kun je uiteraard ook vanuit het CBR naar huis toe. Is het voor jou nou niet gelukt? Dan kunnen we het examen voor jou opnieuw aanvragen en mag je gratis de proefexamens doen.

Een groot voordeel is dat je als theorie-cursist bij ons alle aandacht krijgt, want we werken alleen met kleine groepen (0-15 personen). Dit komt het resultaat altijd ten goede. We geven ook niet voor niets een slagingsgarantie af! De regio’s waar we de auto theoriecursus aanbieden en dus theorieles geven, zijn: Rotterdam, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag/Rijswijk, Haarlem, Utrecht en Leiden. Meld je aan bij de beste theoriecursus en de beste rijschool van Nederland! Staat je regio er niet tussen? Neem dan contact op met ons. Thee en koffie staan klaar!

Moet je ook nog iets doen voor het aanvragen van het examen?

Er zijn 2 opties :

Je vraagt zelf het theorie-examen aan :https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/theorie-examen-auto/je-theorie-examen-auto-aanvragen.htm

of je machtigt onze rijschool https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/je-rijschool-machtigen.htm 

Voor het machtigen van onze rijschool heb je een rijschoolcode nodig. Informeer bij ons.

Neem voor meer informatie of vragen over onze theoriecursus of het theorie-examen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer  (06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving!

Pin It on Pinterest