theorielessen

motor theorie halen

Je wilt nu je motor theorie halen, maar weet niet precies hoe dat werkt? De meeste kandidaten doen een theoriecursus. Waarom theorieles bij Dutch Driving? Daarvoor hebben we een heel simpel antwoord. Het slagingspercentage met een theoriecursus is gemiddeld 70% en bij leerlingen die thuis leren is het gemiddelde 30% (in Nederland). Het slagingspercentage van onze theoriecursus is 90%. Dit betekent dat 9 van de 10 cursisten in 1 keer slagen bij theorieschool Dutch driving.

theorie in 1 dag

  • Theorie in 1 dag werkt meestal als volgt :
  • maandag theorieles van 07:30 – 13:30 en aansluitend meteen het theorie-examen.
  • Tijdens de cursus ontvang je alle informatie omtrent het examen.

Moet je jezelf voorbereiden voor de cursus? Je leert bij ons alles, maar het is handig om alvast de borden door te nemen. Die informatie krijg je ook van ons door.

theorie in 2 dagen

  • Theorie in 2 dagen werkt meestal als volgt :
  • De 1e cursusdag: les van 10:00 – 18.00 (kan soms uitlopen).
  • 2e cursusdag/examendag start vaak om 08:00 en duurt meestal 3,5 uur. Hier doen we herhaling van de 1e dag en behandelen we voornamelijk het onderdeel gevaarherkenning.

Er is uiteraard ook tijd voor de laatste vragen. Hierna gaan we gezamenlijk naar het CBR of er wordt bij het CBR afgesproken. Het hangt er een beetje vanaf wat de wens is van de cursisten. Na het examen kan je mee naar kantoor of kun je uiteraard ook vanuit het CBR naar huis toe. Is het voor jou nou niet gelukt? Dan kunnen we het examen voor jou opnieuw aanvragen en mag je gratis de proefexamens doen.

Meld je aan voor theorieles bij Dutch Driving, de beste rijschool van Nederland! Staat je regio er niet tussen? Neem dan contact op met ons. Thee en koffie staan klaar!

examen aanvragen

Voor het aanvragen van het theorie examen heb je twee mogelijkheden:

  1. Zelf aanvragen.
  2. Machtiging geven aan Dutch Driving. Voor het machtigen van onze rijschool heb je een rijschoolcode nodig.

 

theorie halen in 1 of 2 dagen

Plan vandaag nog een afspraak in!

onze service

theorielessen

veel individuele aandacht

kleine groepen (max. 15 personen)

100% slagingskans

in diverse regio's beschikbaar

Pin It on Pinterest