rijschool machtigen

wil je rijexamen doen?

Wil je praktijk- of theorie-examen aanvragen via autorijschool Dutch Driving? Dan moet je je rijschool machtigen om het examen voor jou te reserveren bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Zodra je de machtiging hebt afgegeven, krijgen jij en Dutch Driving een e-mail met de bevestiging van de machtiging. Overleg daarna met ons welke examendatum je de voorkeur geeft, want wij kunnen in het CBR reserveringssysteem zien welke examendata beschikbaar zijn, om zo op je voorkeursdatum af te stemmen.

Je machtigt Dutch Driving via Mijn CBR. Zorg ervoor dat je dus het juiste CBR-rijschoolnummer hebt. Het rijschool registratienummer van autorijschool Dutch Driving is 2410F9, met welk je dient in te vullen op het aanvraagformulier.

Je logt in met je DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander.

Inloggen Mijn CBR met DigiD

Geen DigiD?
Vraag je DigiD aan op digid.nl. Kun je geen DigiD aanvragen? Machtig je rijschool dan met het formulier Machtiging rijschool.

Van rijschool veranderen?

Het komt weleens voor dat je een betere rijschool hebt gevonden, terwijl je al een machtiging hebt lopen bij de huidige rijschool. Als je van rijschool wilt veranderen, moet je echter de lopende machtiging eerst intrekken, waarna je de nieuwe rijschool pas kan machtigen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Faalangst?

Als je denkt dat je faalangst hebt, dan zou je kunnen overleggen met je rijinstructeur om een faalangst rijexamen bij het CBR aan te vragen. Het voordeel bij zo’n examen is dat je een pauze krijgt tijdens het examen, hetgeen bij een regulier rijexamen niet het geval is. Er wordt dus rekening gehouden met je behoefte. Lees hier meer over het Faalangst examen.

rijschool machtigen bij CBR

gezondheidsverklaring

Gezondheid is een belangrijk onderdeel bij het autorijden, vooral bij het rijexamen. Voordat je praktijkexamnen gaat doen dien je een gezondheidsverklaring af te geven, zodat we weten dat jij zonder zorgen de weg op kan. Bij het CBR leest u meer over de gezondsheidsverklaring. Bij het afgeven van uw gezondsheidsverklaring hebt u wel uw Digid nodig.

wil je eerst een proefles?

Begin met je rijbewijs en vraag een proefles aan.

vragen?

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

Pin It on Pinterest